Platform natuurbeleving

In2Nature.be

Hét platform voor natuurbeleving in Vlaanderen

Welkom bij hét platform voor natuurbeleving in Vlaanderen

In2Nature biedt niet enkel natuurbeleving aan, maar helpt ook vraag en aanbod elkaar te vinden.

  Er is veel vraag naar natuurbeleving en ook een groot en steeds groeiend aanbod. Maar deze vinden elkaar niet altijd even eenvoudig. In2Nature wil deze zoektocht vergemakkelijken.


Het platform van In2Nature verenigt aanbieders van natuurbeleving en vormt hiermee een marktplaats waar vraag en aanbod elkaar kunnen vinden.


Organisaties, bedrijven en privé-personen die op zoek zijn naar een activiteit of naar invulling van een evenement hoeven niet langer verdwalen in het bos der aanbod. Zij kunnen eenvoudig bij In2Nature terecht voor een groot aanbod aan activiteiten van verschillende aanbieders. In2Nature gaat vervolgens zelf voor de klant op zoek naar de geschikte aanbieders voor de invulling van de activiteit of van het evenement.De klant hoeft zo niet meer op zoek te gaan naar verschillende aanbieders

De aanbieders kunnen zonder inspanningen een groter publiek bereiken voor hun activiteitenZo bieden we reeds meer dan 50 activiteiten aan, van bushcraftactiviteiten via boomklimmen over natuur-creaworkshops en insectenproeverijen tot geleide natuurwandelingen.

Ben je als organisatie, bedrijf of privé-persoon op zoek naar natuurbelevingsactiviteiten?